Címlap
Üdvözöljük Látogatóinkat!
Olvasóink értékelése: / 22
ElégtelenKitűnő 


Ön a szarvasi képeslap gyűjtők kollekciójából láthat ízelítőt ezen az oldalon.


A képeslapok egyszerű, mindennapos használatra szánt nyomdaipari termékek, melyek segítségével üzeneteket, üdvözleteket, híreket tudathatunk ismerőseinkkel. Célba jutásukról a posta gondoskodik. 

A bélyeg felragasztásával és a lap feladásával azonban egy új történet veszi kezdetét, melyre sok ember nem is gondol, fel sem figyel rá. Ez a történet a postai bélyegzés, a lap megérkezését követően pedig a küldemény további sorsa szempontjából érdekes - a gyűjtőknek. Azoknak a gyűjtőknek, akik élnek-halnak a bélyegekért, a bélyegzésekért és a képeslapokért.

Gyűjteni sok mindent lehet, s majd’ minden ember gyűjt valamit gyerekkorában, vagy akár egész életében. A kitartás és a módszeresség eredményre vezet, s egy idő után a gyűjtemény esetleg kinövi az öncélú jellegét, s a gyűjtő kilép vele a nyilvánosság elé.

Így tettünk mi is, akiket a hasonló gyűjtési terület hozott össze, s most már együtt tudunk örülni egymás sikerének. Az általunk dédelgetett szarvasi képeslapok közül néhányat bemutatunk Önöknek, s reméljük, nézegetésük épp oly’ örömmel és nosztalgiával tölti el a látogatót, mint ahogyan azt mi is átéljük minden alkalommal, amikor fellapozzuk az albumainkat.

Esetleg kedvet is sikerül csinálnunk eme szűk tárlattal a gyűjtés iránt, s találkozunk majd valamelyik klubnapunkon, vagy börzénken.Tartalmas szórakozást kíván:

Brlás Attila
Szenczi János
Molnár Levente

 

Látogatói statisztika

mod_vvisit_counterma14
mod_vvisit_countera héten14
mod_vvisit_countera hónapban545
mod_vvisit_counterösszesen65995

Látogatók

Oldalainkat 4 vendég böngészi